Keramik, designet med form og funktion for øje Produceret med omtanke på Bornholm siden 1859

Smuk og funktionel keramik, der giver glæde i hverdagen

Produkter der komplimenterer hinanden.

Hjorths Keramikfabrik i Rønne på Bornholm producerer håndlavede produkter af højeste kvalitet.
Du kan mixe vores serier helt som du vil, og sammensætte din helt egen stil med funktionel keramik - eller holde dig til den klassiske serie.

Gå på opdagelse i vores webbutik

Mange hænder

Fra start til det endelige produkt går der mindst fire uger, hvor leret er igennem mange hænder og processer. Alle vores produkter er håndlavede på Hjorths Fabrik i Rønne. Det tager tid at producere vores produkter, så hav lidt tålmodighed.
Vi arbejder så hurtigt vi kan, men nogle gange kan vi have svært ved at levere fra dag til dag.

Vores erfaring med / inspiration

GOD KERAMIK TIL GOD MAD

Hjorths Fabrik har i flere omgange samarbejdet med restaurant noma. Vi var i 2017 en del af udviklingen og produktionen af servicen til det nye noma på Refshaleøen. Igen i 2020 var vi en del af udviklingen og produktionen af service, denne gang til nomas nye satsning, burgerbaren POPL. Det er et samarbejde vi er stolte over. Det at samarbejde med restauranter, der stiller store krav til, kvalitet, æstetik og funktion skærper også vores evner. Vi må nytænke og gøre os ekstra umage, og dette afspejler sig naturligvis også i vores andre produkter.
I øjeblikket er vi i gang med at udvikle et stel til Madkulturhuset på Melstedgård ved Gudhjem. Det er en spændende opgave, hvor vores mange erfaringer helt sikkert kommer i spil.

Sose produkter

MARKER, SAND OG VAND

 

"MELSTED" - NY SERIE 

I den gamle have på landbrugsmuseet Melstedgård ligger center for bornholmsk madkultur, kaldet gaarden. Melsted, Hjorths nye serie designet særligt til gaarden, inviterer stedets æstetik og beliggenhed med til bords i keramisk form. Designet afspejler Melstedgårds ånd og henleder tankerne på de omkringliggende marker, sandet og vandet. Samtidig tilpasser serien sig gaardens behov og går ikke på kompromis med funktionaliteten.

 

Læs mereKlar til snack?

Vi elsker, når man blander tingene

Mange samler på de enkelte serier, men vi synes det er lige så smukt at blande de forskellige serier. Hjorths bruger altid de samme farver, der matcher sammen, og man kan skabe super flotte opdækninger, når man kombinerer vores produkter på kryds og tværs. Besøg vores webshop og prøv at blande vores serier.


Besøg shoppen