Keramik, designet med form og funktion for øje Produceret med omtanke på Bornholm siden 1859

Smag, leg og oplevelse

Serien underbygger Madkulturhusets grundidé om et mødested for smag, leg og oplevelser. Udover, at der er leget med former og tekstur, der stimulerer sanserne og løfter smagsoplevelsen, så er Melsted-serien smuk og elegant i sit udtryk. Lidt kliché lyder det jo, at man spiser lige meget med øjnene som med munden.

Form og stemning

TILPASSET GAARDENS BEHOV

Serien tilpasser sig Gaardens behov og går ikke på kompromis med funktionaliteten. I stedet for at være et klassisk stel i traditionel forstand, fungerer det som en serie af keramik, der tager udgangspunkt i en specifik funktion og stemning. De enkelte dele taler samme sprog og komplementerer hinanden. 

Fra strand til bord

Materialer fra den bornholmske undergrund

Melstedserien er skabt af materialer fra den bornholmske undergrund, herunder soseler fra Sosebugten syd for Rønne og kaolin fra Kaolinsøen ved Rønne. Med Melstedserien er vi på Hjorths Fabrik stolte af at være med til at forene den bornholmske madkultur med øens blomstrende keramiktradition. Denne forening er med til at illustrere potentialet ved at lade kulinariske og æstetiske oplevelser gå op i en højere enhed, og viser samtidig styrkerne ved tværfagligt, lokalt samarbejde.