Keramik, designet med form og funktion for øje Produceret med omtanke på Bornholm siden 1859

Prøv selv at få hænderne i leret

Kursus i drejning af ler

Vi gennemfører kurser på flere forskellige måder.

Dels er der kurser for børn og familier i påskeugen, skolernes sommerferie og efterårsferien, dels kan man kontakte Hjorths Fabriks leder Karina Skibby og aftale et kursusforløb på et andet tidspunkt.

Sådan fungerer det

I påskeugen, sommerferien og efterårsferien køres efter et fast program.

Book din billet her >

PRISER

En plads på vores 40 minutters kursus, hvor du kan prøve at dreje keramik koster kr. 225,- pr. pers. for både børn og voksne. - Børn under 12 år skal følges med en voksen. Den voksne kan enten i kurset eller betale entré til museet, entrébilletten og kursusbilletten giver adgang til museet hele dagen

Bemærk, at det sidste kursus hver dag er et langt kursus på 1,5 time, det koster kr. 350,- at deltage - book her >

Læs meget mere ved booking af billet på Bornholms Museums webside.

Praktisk info

Hvad får man for pengene

OBS! Voksne skal indløse entré, hvis de ikke skal benytte værkstedet, og skal følge et barn, men skal selvfølgelig ikke booke en plads eller betale for kursus, hvis man ikke optager en plads ved en drejeskive.

Se vores entrépris og rabatordninger for Hjorths Fabrik.

DREJNING OG VEJLEDNING
Du kan prøve at dreje din egen keramik under kyndig vejledning af vores dygtige keramikere. Mærk med egne hænder at leret får liv og tager form og se om du har en gemt keramiker i dig.

Instruktionen og kurset har en varighed på 40 min. eller  90 min.

Sted
Hjorths Fabrik, Krystalgade 5, 3700 Rønne. Henvendelse i butikken.

Personlige kurser

Bestil et individuelt kursus

Er man en gruppe på flere personer, der vil prøve at dreje ler på et andet tidspunkt end de fastlagte, kan det også lade sig gøre. Kontakt Karina på Hjorths Fabrik. Mobil 25727972 eller mail: kas@bornholmsmuseum.dk

 

Hver dag i påskeferien, sommerferien og efterårsferien er dagens sidste kursus kl. 15 af 1½ times varighed, og her kan man fordybe sig lidt mere. Kurset koster kr. 350,-

Book samme sted som de øvrige kurser.

Efter kurset

Brænding, glasering og færdiggørelse

Ét emne kan frit vælges efter kurset. Det bliver så brændt og glaseret og det er med i prisen, ligesom forsendelse til pakkeshop. Vil man have flere ting færdiggjort, koster det 50,- ekstra pr. ting, som afregnes på stedet. Fra brænding til afhentning/forsendelse går der ca. 4 - 6 uger.

Når der arbejdes med ler, vil der altid være en mindre risiko for, at emnerne går til i brændingsprocessen. Hjorths Fabrik kan ikke tage ansvar for eventuelle skader under brændingen.